КМДА Київська міська державна адміністрація


17 травня 2017

Атестація керівників навчальних закладів

Атестація керівників навчальних закладів

 20 квітня 2017 рокув приміщенні Київського університету імені Бориса Грінченка, за адресою: м. Київ, вул. Маршала Тимошенка, 13-Б, відбулося засідання атестаційної комісії ІІІ рівня Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), участь у якому взяли 115 керівників дошкільних та 83 керівники загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва.

Керівники навчальних закладів презентували свою роботу в міжатестаційний період, а також відвідали психологічні тренінги.

Директори загальноосвітніх навчальних закладів мали змогу відвідати психологічний тренінг: «Практичні прийоми попередження конфліктних ситуацій» та «Комунікаційні стратегії сучасної школи», а керівники дошкільних навчальних закладів долучилися до прослуховування тренінгів на теми: «Особистість лідерства в освіті»; «Профілактика професійного та емоційного вигорання»; «Особистісно-професійне зростання»; Психологічний комфорт педагога в навчальному закладі».

Дякуємо організаторам та учасникам за проведений захід.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.