Головна  →  Новини  →  28 квітня 2017

Відбувся фінал ХI Міського фестивалю-конкурсу авторської пісні та співаної поезії молодих авторів і виконавців

Відбувся фінал ХI Міського фестивалю-конкурсу авторської пісні та співаної поезії молодих авторів і виконавців

27 квітня 2017 року в Будинку дитячої та юнацької творчості Голосіївського району відбувся фінал ХI Міського фестивалю-конкурсу авторської пісні та співаної поезії молодих авторів і виконавців.

Традиційно щороку в один із теплих весняних днів Департамент освіти і науки, молоді та спорту за активної участі управління освіти Голосіївської районної державної адміністрації проводить фестиваль-конкурс найкращих виконавці авторської пісні серед учнівської молоді міста Києва. Цьогоріч до фестивалю-конкурсу долучилися понад 20 юних авторів-виконавців, які представили сольні виступи, дуети та ансамблі.

У затишній залі зібрались дорослі та діти - шанувальники авторської пісні, однодумці. Протягом усієї концертної програми в залі панувала тепла творча атмосфера, всіх присутніх єднала чарівна авторська пісня.  Усі без виключення юні виконавці продемонстрували власні таланти, авторську творчість, любов до поезії, музики та пісні, а також глибоке почуття патріотизму. Кожного учасника фестивалю-конкурсу було відзначено грамотами Департаменту освіти і науки, молоді та спорту. 

 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку