Головна  →  Новини  →  11 травня 2017

21-22 травня Kyiv Maker Faire запрошує на четвертий фест мейкерів, мрійників та винахідників на ВДНГ

21-22 травня Kyiv Maker Faire запрошує на четвертий фест мейкерів, мрійників та винахідників на ВДНГ

20 – 21 травня на  ВДНГ відбудеться четвертий Mini Maker Fairе. Свято винахідників, новаторів і експериментаторів. Незвичайні люди, які створюють нове, змінюють світ, шукають нові рішення - будуть зібрані в одному місці.

Цього року наш девіз “ReMake Ukraine”,  наш символ - козак-інженер Мозговий, вже відомий за графічною новелою “Даогопак” та його подруга Дзиґа, адже як ви знаєте - Maker Faire — це територія рівних можливостей.

Maker Faire - це мікс науки, IT, ремесел, мистецтва, зустріч технічних ентузіастів будь-якого віку, крафтерів, хоббістів, інженерів, наукових клубів, авторів, художників, вчителів та студентів.

Основні групи учасників:

  • Інженерна (за підтримки Diakom)
  • Агро (за підтримки AgroTech)
  • Hardware StartUp
  • Арт
  • Мейкерспейси
  • Young Makers
  • Майстри
  • Освітні проекти

 Для кого цей фестиваль? Для всіх, хто планує щось створити в своєму житті. Щоб святкувати з українськими мейкерами неважливий вік, чи професія. Щоб дізнаватися нове неважлива стать, чи рівень освіти. Щоб бути в центрі подій треба тільки побажати. Тож великі, малі, умудрені досвідом і ті хто шукає себе – на вас вже чекають.

Важлива новина! В цьому році Maker Fairе виходить за рамки Києва, та України.

За підтримки Вишеградського фонду в рамках події відбудеться Eastern Europe Maker Space MeetUp.  На відвідувачів чекають хендзони мейкерських просторів з України, Польщі, Словаччини, Чехії, Угорщини.

Крім того, в гостях буде проект, розроблений Михайлом Обрізків в Лондонському Machines Room.

Програма лекцій допоможе зрозуміти, як можна створити власний мейкер спейс, як вони змінюють регіони і чому. Тож ті хто давно цікавився, а що ж ви там таке робите і як – вам сюди.

Хто завітає і що запропонує травневий Maker Faire? У кращих традиціях будуть представлені найбільші і найменші київські мейкерські простори, та креативні компанії, зі своїми винаходами приїдуть мейкери з Києва та регіонів.

За підтримки Diakom буде розгорнуто інженерну зону, зону з дослідження альтернативних джерел енергії та розумного побуту, майстерня – де бажаючі зможуть не тільки подивитися, а й навчитися дещо робити власними руками.

Ніхто не відміняв шоу дронів, зону робототехніки, а також незвичні і не класифіковані досі розваги. Серед новенького та свіженького – зона Technologies in Fashion і зона з роботи над акустикою і музикою.

20 – 21 травня, 1 та 3 павільони VDNH,  на 6 тисячах метрів, 250 мейкерів влаштують неймовірне свято. Завітати обов’язково, бо такої концентрації креативних мізків в Києві в одному місці ще не було. З вами ми станемо ще розумнішими.

Подача заявок за посиланням: http://kyiv.makerfaire.com/call-for-makers/

 Для вчителя бути на  ярмарці інновацій не менш корисно, ніж учневі. Заповніть форму, що приведена нижче і ви отримаєте квиток на травневий Kyiv Maker Faire безкоштовно.

Форма для вчителів: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSe_Ox6bgItEi6X53Z…/viewform

Купити квитки: https://makerfaire2017.ticketforevent.com/

Давайте пригадаємо, як  у минулому році відбувся щорічний фестиваль Mini Maker Fairе!

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку