Головна  →  Новини  →  21 квітня 2017

Квест «Простір безпеки» в школі № 175 ім. Валерія Марченка

Квест «Простір безпеки» в школі № 175  ім. Валерія Марченка

20 квітня 2017 року в школі № 175 імені Валерія Марченка Шевченківського району міста Києва, в рамках проведення тижня знань основ безпеки життєдіяльності, відбувся квест «Простір безпеки».

В ігровій формі учні ознайомилися з правилами  безпечної поведінки, порядком евакуації у разі виникнення надзвичайної ситуації. Мали змогу взяти участь у виконанні цікавих завдань на 12 локаціях, а саме: "Долікарська допомога", "Правила поводження зі зброєю", "Турист", "Пожежна безпека", «Спортивні навички», "Орієнтування на місцевості", "Логіка", "Хімія в нашому житті", "Фізика, яка допомагає", "З Україною в серці",  "Протихімічна безпека",  "Стройова підготовка".

Представники ГУ ДСНС в м. Києві, 101-ї  Окремої бригади охорони ГШ ЗСУ, Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності в м. Києві, Шевченківського районного в місті Києві військового комісаріату, Стрілково-спортивний тиру «РЕАЛІСТ», Військово-патріотичного табору «АЗОВЕЦЬ»,  ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО» провели для дітей пізнавальні майстер-класи.

Перейти до спискуВерсiя для друку