КМДА Київська міська державна адміністрація


19 квітня 2017

На території військово-патріотичного табору «Азовець» відбулася військово-спортивна гра «Сокіл» («Джура»)

На території військово-патріотичного табору «Азовець» відбулася військово-спортивна гра «Сокіл» («Джура»)

 Учні 8-9 класів НВК №240 «Соціум» взяли участь у дитячо-юнацькій військово-спортивній патріотичній грі «Сокіл» («Джура»). 

Метою гри є виховання у юнаків та дівчат глибоких і твердих національно-патріотичних переконань, підготовка молоді до творчої праці, до військової служби та захисту своєї Батьківщини України шляхом залучення молоді до оборонно-масової та військово-спортивної патріотичної роботи; виховання духовно та фізично розвиненого юного покоління суверенної України на історично сформованих засадах козацького світогляду та здорового способу життя, у дусі відданості Батьківщині та її народу на основі відродження національних і загальнолюдських духовних і моральних цінностей. 
Гра відбулась на території військово-патріотичного табору «Азовець», де професійні бійці та інструктори полку АЗОВ навчали дітей доланню смуги перешкод, збирати й розбирати автомати, навикам медицини та стройової підготовки. 
Наші учні отримали масу позитивних емоцій, заряд хорошого настрою та відчули себе справжніми воїнами-козаками.  
Дякуємо бійцям полку АЗОВ за організацію та проведення чудового дійства, за передані знання та навички, за патріотичне виховання наших учнів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.