Головна  →  Новини районів  →  19 квітня 2017

Всеукраїнський батьківський форум «Педагогіка партнерства» в НВК «Потенціал»

Всеукраїнський батьківський форум «Педагогіка партнерства» в НВК «Потенціал»

Педагоги НВК «Потенціал» гостинно відчинили двері для учасників І Всеукраїнського батьківського форуму «Педагогіка партнерства». Освітяни, представники батьківської громади з Вінничини приїхали в Київ, щоб обговорити  питання співпраці  школи й родини у рамках науково-педагогічного проекту «Інтелект України».  

Як виховати успішну та щасливу дитину? Якими мають бути домашні завдання у проекті «Інтелект України»?  Як реалізується педагогіка партнерства у спектрі інноваційного педагогічного проекту?  - ці питання хвилюють усіх, хто долучився до роботи в проекті. Саме вони і обговорювалися на форумі.

 Під час роботи дискусійного клубу «Нова українська школа. Актуальні питання педагогіки партнерства» (модератор –   директор НВК «Потенціал» Малішевська Алла Петрівна) прозвучало багато слушних зауважень і пропозицій від батьків та педагогів щодо створення та забезпечення сприятливих умов для розвитку, навчання та виховання дітей, які навчаються за програмою експериментального проекту «Інтелект України».

Своїми напрацюваннями представники Вінничини та НВК «Потенціал» поділилися під час роботи відкритого мікрофону в Київському палаці дітей та юнацтва, де зустрілися представники усіх регіонів України.

У резолюції І Всеукраїнського батьківського форуму «Педагогіка партнерства» записано: «Високоякісна освіта – запорука щасливого майбутнього України. Ми впевнені, що наша держава пишатиметься випускниками проектних класів «Інтелект України».

Перейти до спискуВерсiя для друку