Головна  →  Новини районів  →  18 квітня 2017

Готуємось до Великодня

Готуємось до Великодня

Напередодні Великодніх свят дружня родина садочку № 567 "Калинонька" зібралася на толоку з благоустрою. Привітний весняний день підбадьорював всіх яскравим сонечком, першим теплом, дзвінким переспівом пташок. Здавалось, ніби все навкруги радіє майбутнім змінам і прагне причепуритися. Тож всі разом: батьки, діти, співробітники садочку весело та завзято взялися до роботи. І невдовзі спільними зусиллями надали ошатності прилеглій території та отримали незабутні враження від колективної праці.

Світлини з цієї толоки піднімають настрій всім, хто заходить до садочка. І це ще не все, бо далі всі, хто небайдужі до творчості, можуть отримати задоволення від виставки Великодніх робіт. Розмаїття писанок - від маленьких до великих, від малюнків, аплікацій до об`ємних поробок створює щиру атмосферу духовності.

А світлі поклики кожного дитячого сердечка знайшли своє втілення в дзвінких весняних гаївках, обрядових таночках, веселих іграх, яких вдосталь було на Великодніх родинних сходинах.

Колектив дитячого садочку дбає про те, щоб традиції українського народу не залишалися історіями в книгах, а проживали з нами життя і збагачувалися всім, що йде від серця кожного.

Перейти до спискуВерсiя для друку