Головна  →  Новини  →  12 квітня 2017

Відкриття меморіальної дошки випускнику спеціалізованої школи №15 міста Києва Левицькому В'ячеславу Миколайовичу

Відкриття меморіальної дошки випускнику  спеціалізованої школи №15 міста Києва Левицькому В'ячеславу Миколайовичу

 11 квітня 2017 року в спеціалізованій школі №15 міста Києва відбулося  урочисте відкриття меморіальної дошки випускнику школи, патріоту своєї країни, воїну АТО, Левицькому В'ячеславу Миколайовичу (07.12.1967 – 14.11.2014).

У 2014 році Левицький В’ячеслав, отримавши повістку, не вагаючись,  пішов захищати Україну у складі 93-ї окремої механізованої бригади.

Загинув 14 листопада 2014 року під час обстрілу поблизу села Піски Донецької області.

Указом Президента України № 311/2015 від 4 червня 2015 року за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

На подвір’ї школи зібралися вшанувати пам'ять загиблого представники Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, управління освіти, спілки ветеранів АТО, військового комісаріату, побратими загиблого, педагоги, батьки та учні школи, мешканці району, рідні та близькі В'ячеслава.

Присутні схилили голови перед світлою пам’яттю випускника. Злились воєдино і сум, і сльози, і велика гордість за синів України, які так любили Батьківщину.

Останню військову честь віддав почесний караул.

Левицький В'ячеслав став прикладом мужності, справжнього патріотизму для багатьох майбутніх поколінь. Він віддав найдорожче, що є у кожного з нас – власне життя. Життя за свободу, незалежність, за мирне небо України.

Відкриття меморіальної дошки нашому Героєві – це щира дань справжньому патріоту, який самовіддано захищав Україну, боровся за її суверенність, мир та спокій.

 Дякуємо за подвиг і вірність Україні.

Слава Героям України!

Перейти до спискуВерсiя для друку