КМДА Київська міська державна адміністрація


10 квітня 2017

Кубок України з пішохідного туризму

Кубок України з пішохідного туризму

Із 7 по 9 квітня 2017 року Київським центром дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання спільно з Українським державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді проведено  Кубок України з пішохідного туризму.

У змаганнях взяли участь команди Запорізької, Закарпатської, Волинської, Кіровоградської, Полтавської, Черкаської, Рівненської, Херсонської областей, команди гуртківців Київського центру дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання та Українського державного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді.

Одинадцять команд виборювали перемогу на дистанціях ІІІ-IV класу складності. 8 квітня змагання "Смуга перешкод" відбулися на території Голосіївського лісу. 09 квітня змагання на дистанції "Крос-похід" - на території лісопаркової зони с. Новосілки. 

У загальнокомандному заліку, за результатами двох днів змагань,  І загальнокомандне місце виборола команда Центру туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді Херсонської області, ІІ - представники м. Києва, гуртківці Київського центру дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання, ІІІ місце посіла команда Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Вітаємо переможців та призерів змагань!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.