Головна  →  Новини  →  7 квітня 2017

Олена Фіданян зустрілась з делегацією з Варшави

Олена Фіданян зустрілась з делегацією з Варшави

6 квітня 2017 року Олена Фіданян, директор Департаменту, зустрілась з делегацією з Варшави, а саме з Владимежем Пашинскім, заступником мера міста Варшави, Джоанною Господарчик, директором Департаменту освіти міста Варшави, Христою Козак та Боженою Глажевською, співробітниками Департаменту освіти міста Варшави у рамках Днів польської освіти в Україні.

Зі сторони Києва, у зустрічі, також, взяли участь директор Інститут післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченко Михайло Войцехівський, заступник начальника Шевченківського управління освіти Ірина Муценко та голова «Об’єднання «Агенція розвитку освітньої політики», директор Бізнес ліцею Людмила Паращенко.

Освітяни Києва розповіли про новації в освіті столиці, а саме про конкурси на заміщення вакантних посад керівників навчальних закладів та Гранти Київського міського голови, а також про Київський конкурс Стартапів.

У ході зустрічі було обговорено співпрацю щодо втілення проектів «Громадянська освіта» та «Міжнародний Стартап», а також співпраця між школами та молоддю Києва та Варшави.

Перейти до спискуВерсiя для друку