Головна  →  Новини  →  3 квітня 2017

«Ми – разом!»: єднання через творчість

«Ми – разом!»: єднання через творчість

«Ми – разом!» - саме ці слова звучали на цих вихідних у Київському палаці дітей та юнацтва, де з 31 березня по 2 квітня відбувся національно-патріотичний проект, що об’єднав талановитих дітей з різних куточків України.

Розпочався фестиваль 31 березня яскравим гала-концертом «Я і ти — це велика сила. Я і ти — це і є Україна» за участі дитячих художніх колективів Донеччини, Луганщини та Києва.

«Ви, діти, сьогодні головні на цій сцені та у цьому залі! Ви - наша надія та віра у краще майбутнє! Бажаю, щоб ваша жага до життя була не вичерпною, а ваші таланти завжди були затребувані та ви прославляли Україну по всьому світу!  
Пам’ятайте, ми – разом  і в тому наша сила!» - привітала усіх присутніх Олена Фіданян, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, та вручила дипломи колективам – учасникам фестивалю.

У гала-концерті взяли участь ансамбль барабанщиць зразкового хореографічного колективу «Променад» (Біловодськ), народний вокально-хоровий колектив «Кантилена» (Маріуполь), народний цирковий колектив «Арго» (Маріуполь), народний художній колектив ансамбль народного танцю «Сувенір» (Луганськ – Миколаїв), народний ансамбль танцю України «Барвінок» (Луганськ – Київ), дитячо-юнацький цирк «Але-ап» (КПДЮ), хореографічний ансамбль «Квіти України» (КПДЮ), ансамбль народної музики «Первоцвіт» (КПДЮ), ансамбль сучасної хореографії «Фламінго» (КПДЮ), шоу-гурт «Сонях» (КПДЮ), спортивно-танцювальний ансамбль «Пульс» (Шевченківський район), вокально-хореографічний ансамбль «Зернятко» (Подільський район), фольклорний гурт «Маків цвіт» (Оболонський район), ансамбль народного танцю «Україна» (Дніпровський район), хореографічний ансамбль «Сонечко» (Святошинський район), вокальна студія «Елегія» (Деснянський район), гурт «Кадет» (ліцей ім. І. Богуна) та вокальна студія «Співайко».

Також у рамках національно- патріатичного проекту «Ми – разом!» упродовж трьох днів відбулися XVI фестиваль юних ігротехніків та ігрових програм «Гра скликає друзів» та арт-фестиваль «Веремія» (фестиваль декоративно-прикладного мистецтва).

За три дні проекту між дітьми збудовано мости дружби і приятелювання через міста і області, адже єднання та порозуміння так важливі для тих, хто зовсім незабаром будуватиме країну, розвиваючи її культуру та плекаючи у серці щиру любов до своєї держави.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку