Головна  →  Новини районів  →  29 березня 2017

Деснянці взяли участь у IV Всеукраїнському відкритому фестивалі-конкурсі військово-патріотичної пісні «Пам'ять серця»

Деснянці взяли участь у IV Всеукраїнському відкритому фестивалі-конкурсі військово-патріотичної пісні «Пам'ять серця»

 З 23 по 25 березня 2017 року  учні спеціалізованої школи  І-ІІІ ступенів № 189 з поглибленим вивченням англійської та німецької мов Деснянського району міста Києва взяли участь у IV Всеукраїнському відкритому фестивалі-конкурсі військово-патріотичної пісні «Пам'ять серця» серед військових ліцеїстів, вихованців навчальних закладів Силових структур України та учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, присвяченому Дню Пам’яті та Примирення, що відбувся на базі Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

Фестиваль проходив з метою покращення військово-патріотичного та національного виховання майбутніх захисників Батьківщини; формування та збереження історичної пам’яті про захисників незалежності і свободи України у різні періоди становлення нашої державності; виховання глибокої шани і поваги  до ветеранів Другої Світової війни, учасників бойових дій на території інших держав та на Сході України; розвитку духовності, здібностей і талантів.

В рамках Першого туру фестивалю «Виконання військових та патріотичних пісень минулих часів» учні виконали українську народну пісню «Місяць на небі», у другому турі «Виконання сучасної військово-патріотичної пісні» -  пісню «Маки червоні» Наталії Май.

25 березня у Центральному Будинку офіцерів Збройних сил України відбулося урочисте закриття IV Всеукраїнського відкритого фестивалю-конкурсу військово-патріотичної пісні «Пам'ять серця» та Гала-концерт переможців. Учнів навчального закладу було нагороджено Грамотою та Дипломом Міністерство освіти і науки України та Міністерства Оборони України за участь у фестивалі-конкурсі. Всі учасники отримали пам’ятні подарунки.

Учні з спеціалізованої школи  І-ІІІ ступенів № 189 з поглибленим вивченням англійської та німецької мов Деснянського району міста Києва другий рік із задоволенням беруть участь у Всеукраїнському відкритому фестивалі-конкурсі військово-патріотичної пісні «Пам'ять серця» та мають намір краще підготуватися і взяти участь у наступному році.

Перейти до спискуВерсiя для друку