КМДА Київська міська державна адміністрація


23 березня 2017

Шукаємо вчителів-волонтерів!

Шукаємо вчителів-волонтерів!

   Любі освітяни! Спільно з фондом Таблеточки ми хочемо запустити пілотний проект онлайн-освіти для дітей, що перебувають на тривалому лікуванні в онкогематологічних відділеннях. Починаємо в Охматдиті і у Київському обласному онкодиспансері. Під час лікування діти надовго випадають з навчального процесу, більше того, часто батьки самі прагнуть захистити їх від зайвого навантаження. Але для багатьох підопічних фонду навчання – це і спосіб відволіктися, і можливість відчути, що ти не відстаєш від однолітків. А це позитивно позначається на психологічному стані дітей.
   Але навчатися під час такої хвороби складно фізично. Крім того, в лікарні важко налагодити графік навчання: адже у закладі може бути карантин, дитина може не мати сил вийти з палати, та й зайві візити з вулиці для онкохворих людей небажані.
   Саме тому було вирішено організовувати короткі, але регулярні заняття в режимі онлайн.
Навчання буде проходити 3-4 рази на тиждень (по 45 хвилин) по Viber, Skype або за допомогою інших зручних програм, встановлених на планшетах. Наразі у нас є запити на такі уроки від 10 дітей, які хотіли б підтягнути під час лікування англійську, математику та фізику. Уроки не будуть прив'язані до оцінок, адже наша мета – це навчання в радість.

   Дуже хочемо розпочати програму вже цієї весни і тому шукаємо наших волонтерів-освітян, котрі відчувають в собі бажання, сили та ентузіазм допомогти діткам. Запрошуємо у команду світлих людей, які готові підтримати наш проект та допомогти дітям своїм талантом, дружньою порадою чи просто приємним і цікавим спілкуванням :)

Якщо виникли питання - пишіть сюди -> [email protected]



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.