КМДА Київська міська державна адміністрація


17 березня 2017

У столичній гімназії «Прем’єр» обирали «Міні-Міс Гімназії 2017»

У столичній гімназії «Прем’єр» обирали «Міні-Міс Гімназії 2017»

 У київській гімназії «Прем’єр» відбувся довгоочікуваний і яскравий конкурс серед учнів молодшої школи «Міні-Міс Гімназії 2017». Цього дня з нетерпінням очікували не лише учасниці, а й уболівальники.

Дівчата презентували свої вміння і навички у багатьох конкурсних змаганнях: «Знайомство», «Танець», «Коронна страва», «Мій талант» та «Показ вечірньої сукні».

У нелегкій боротьбі інтелекту, краси, харизми, наполегливості та надзвичайної сміливості боролись за титул «Міні-Міс Гімназії 2017» представниці четвертих класів початкової ланки. Десять маленьких красунь із тріпотінням у серці та зі всією серйозністю підготувалися до свого першого конкурсу краси, і шоу дійсно залишило у глядачів незабутні враження.

До слова, дівчатка мали змогу показати не тільки зовнішню красу, але й розкрити свій внутрішній світ, продемонструвати таланти, емоційність та артистизм. Юні красуні були дуже зворушливі, чарівні та зовсім не схожі одна на одну.

«Міні-Міс» – це не просто гарна усмішка та дефіле сценою, це справжній марафон для юних учасниць. Адже перемога ніколи легко не дається…

Кожна дівчинка була по-своєму особлива і неповторна. Але конкурс є конкурс. І оголошення результатів з нетерпінням чекали і учасниці і їх уболівальники. Наприкінці заходу відбулося урочисте нагородження кращих конкурсанток, кожна з них посіла призове місце у своїй номінації, кожна отримала цінний і пам’ятний подарунок.

А перемогу здобули: Костенко Каміла – 1 місце, Віце-Міс стала Румянцева Вероніка, 2-ю Віце-Міс оголошено Жекову Анастасію.

Творчі змагання та конкурсно-розважальну програму підготували та провели: режисер-постановник усіх мистецьких гімназійних заходів, незмінний талановитий хореограф Лук’яненко Юлія Михайлівна, класні керівники та турботливі батьки учасниць.

Ми щиро вітаємо всіх учасниць. У вас – велике майбутнє. Попереду нові сцени і п’єдестали наступних конкурсів краси. Нехай щастить вам у житті, будьте завжди впевнені у собі і знайте, що кожна з вас – найкраща!!!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.