КМДА Київська міська державна адміністрація


10 березня 2017

Учні гімназії «Прем’єр» привітали матусь зі святом Весни запальними танками, мелодійними піснями та прем’єрами театральних постановок.

Учні гімназії «Прем’єр» привітали матусь зі святом Весни запальними танками, мелодійними піснями та прем’єрами театральних постановок.

Найперше літера, якою починаються всі абетки світу, - це літера «А». І вже за нею шикуються у певному порядку всі інші.

Найперше слово, яке вимовляють діти майже в усіх країнах світу, - це слово «мама», і вже за цим святим і найріднішим словом діти навчаються інших слів своєї рідної мови. Мама, матінка, матуся...

Свято матусь, найрідніших у світі, відбулося у столичній гімназії «Прем’єр». Організувати для мам справжню театральну прем’єру взялися учні молодших класів. Так другокласники гімназії привітали найрідніших зворушливою виставою «Дюймовочка». А учні 3А класу привітали своїх матусь та бабусь зі святом чарівним мюзиклом «Мама» за мотивами «Казки про сімох козенят».

Веселі пісні, теплі слова, завзяті таночки порадували і зігріли теплом своїх дитячих сердець батьків та всіх присутніх.

Свято закінчилось, а приємні враження у мам та бабусь, задоволених виступами своїх дітей, святковими подарунками, зробленими учнями власноруч для них, залишаться ще на довгий час і будуть приємно тішити згадками до наступного Свята Весни та Краси.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.