Головна  →  Новини  →  9 березня 2017

Учні НЗО «Гімназія «Столиця» перемогли у І турі Міжнародної Олімпіади з англійської мови «Generation MSM: Make! Succeed! Manage!»

Учні НЗО «Гімназія «Столиця» перемогли у І турі Міжнародної Олімпіади з англійської мови «Generation MSM: Make! Succeed! Manage!»

Учні НЗО «Гімназія «Столиця» вибороли перемогу у І турі ІІІ Міжнародної Олімпіади з англійської мови «Generation MSM: Make! Succeed! Manage!». 

Організаторами Олімпіади є Міжнародний Союз Молоді (Прага, Чеська Республіка та Київ, Україна) і Oxford International Education Group (Лондон, Великобританія). Також Олімпіада відбувається за підтримки Посольства Україні в Чеській Республіці, Міністерства молоді та спорту України, провідних державних університетів Чеської Республіки та English Testing Service (Прінстон, США) – розробника міжнародного іспиту TOEFL, якій надав матеріали для Олімпіади.

У першому турі Олімпіади «Test Your English» взяли участь учні старших класів гімназії «Столиця». Завдання для Олімпіади було розроблено у форматі міжнародного тесту TOEFL Junior, щоб ознайомити учасників з принципами складання найбільш поширених тестів з англійської мови, провести незалежну оцінку рівня володіння мови та підготувати до тестів у майбутньому.

Результати 1 туру – вражаючі: середній бал НЗО «Гімназія «Столиця» – 556,11 – найкращий серед усіх шкіл-учасниць.

Попереду наступний тур, в якому учасникам буде запропоновано творче завдання – написати мотиваційний лист до університету своєї мрії. Всі учасники другого туру отримають сертифікат учасника ІІІ Міжнародної Олімпіади «Generation MSM: Make! Succeed! Manage!»

Тож бажаємо юним знавцям іноземної мови удосконалювати свої знання та здобувати найвищі бали на Міжнародній Олімпіаді!

Перейти до спискуВерсiя для друку