Головна  →  Новини районів  →  3 березня 2017

«Від краю до краю» - творчий вечір Кібардіної Наталії Петрівни

«Від краю до краю» - творчий вечір Кібардіної Наталії Петрівни

1 березня 2017 року у Київському міському будинку учителя відбувся творчий вечір Кібардіної Наталії Петрівни, директора Центру дитячої та юнацької творчості Деснянського району міста Києва, що мав назву «Від краю до краю».

Наталія Петрівна лауреат фестивалю народної творчості працівників освіти міста Києва, творча особистість, яка всім серцем любить пісню. Цю любов Наталія Петрівна перейняла від матері і нині передає її своїй онучці. У піснях вона намагалася розказати про себе, свої думки та життя.

Окрасою вечора стали виступи кращих колективів ЦДЮТ: народного художнього колективу дівочого танцювального ансамблю «Слов`яночка», народного художнього колективу спортивно-хореографічного ансамблю «Серпантин», народного художнього колективу ансамблю танцю «Росинка», зразкового художнього колективу ансамблю танцю «Каприз», ансамблів сучасного танцю «Велика перерва» та «New Day», бального танцю «Дианта», гуртка «Бойовий Звичай Гопак», вокального колективу «Viva la voche», друзів та колег Наталії Петрівни.

На творчій вечір до Наталії Петрівни завітали представники Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації, колеги, друзі, родичі, вихованці та їх батьки. Лунало багато теплих слів та привітань.

Вітаємо Наталію Петрівну з прем’єрою та бажаємо багато нових концертів та зустрічей у її творчому житті!

Перейти до спискуВерсiя для друку