КМДА Київська міська державна адміністрація


23 лютого 2017

Учні гімназії № 107 «Введенська» вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні

Учні гімназії № 107 «Введенська» вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні

День пам`яті Героїв Небесної Сотні — пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.
Цей день став символом великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави. Вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України і у гімназії № 107 «Введенська» Подільського району..
О 8 годині ранку у вестибюлі гімназії для учнів та батьків було показано відеохроніку "Нескорений Майдан".На першому уроці о 9.00 відбулася загальногімназійна хвилина мовчання ,після чого вчителі-предметники провели Єдиний урок"Небесна Сотня:Герої,які змінили історію...".У вестибюлі лідери старостату оформили стенд "Герої не вмирають".Учні молодшої школи прийняли участь у флешмобі "Янголи .Герої Небесної Сотні".Учні 9-х класів підготували літературно-театральну постановку ""Майдан .Хроніка подій...",на який було запрошено безпосереднього учасника подій на Майдані,батька учня10-а класа Романа Михайловича Орищенка та дружину Героя Небесної Сотні- Юлію Цепун.
Революція Гідності стала фундаментом для зародження нової, сильної і по-справжньому незалежної держави, заради якої люди не боялися вмирати. Тепер весь світ знає про Україну, весь світ визнав, що вона - окрема держава, яка не "прогинатиметься" перед агресорами. Революція Гідності змінила свідомість кожного. А Герої Небесної Сотні завжди залишаться у наших серцях.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.