Головна  →  Новини районів  →  22 лютого 2017

21 лютого 2017 року Київський Палац дітей та юнацтва гостинно зустрів заступників директорів загальноосвітніх навчальних закладів та педагогів-організаторів Бородянського району Київської області

21 лютого  2017 року Київський Палац дітей та юнацтва гостинно зустрів заступників директорів загальноосвітніх навчальних закладів та педагогів-організаторів Бородянського району Київської області

Семінар “Національно-патріотичне та громадянське виховання молоді у сучасному просторі позашкільного закладу” розпочала заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Клименко з важливою та актуальною темою «Національно-патріотичне виховання – виклики сьогодення». Під час виступу учасники ознайомились з тематичними проектами, які реалізовуються Київським Палацом дітей та юнацтва.

 Завідувач кабінету географічного краєзнавства Наталія Князєва презентувала «Проект «SVIDOMI» - виховання активного громадянина», який зацікавив присутніх своєю креативністю, цікавими формами роботи та широкими можливостями щодо залучення молоді до процесів прийняття рішень від окремо взятого дитячо-юнацького об’єднання до масштабів міста і країни.

Методист відділу соціальних ініціатив і партнерства Ольга Сизоненко виступила з темою «Мотивація школярів до участі у діяльності учнівського самоврядування». Учасникам заходу було запропоновано дієві форми мотивації, ефективні та цікаві методи залучення школярів до суспільно-корисної роботи.

 Завідувач відділу соціальних ініціатив і партнерства Олександра Долгова ознайомила з «Методикою виявлення ролей у команді». Було акцентовано увагу на важливості розподілу ролей з урахуванням дотримання балансу сильних сторін та допустимих слабкостей в дитячому та молодіжному колективі з метою створення ефективних команд.

Всіх учасників семінару тепло привітала директор Палацу Оксана Добровольська. В контексті зустрічі було підписано Угоду про співпрацю між Київським Палацом дітей та юнацтва та Бородянським районним центром дитячої та юнацької  творчості.

Захід закінчився у форматі «питання - відповіді», де всі мали змогу поділитися досвідом, отримати корисну інформацію щодо сучасних інтерактивних форм проведення заходів в просторі освітнього закладу. 

Перейти до спискуВерсiя для друку