Головна  →  Новини  →  21 лютого 2017

Чемпіонат Києва із сімейного спорту 2017 - розпочато

Чемпіонат Києва із сімейного спорту 2017 - розпочато

         18 лютого стартував Чемпіонат міста Києва з сімейного спорту – 2017, що проводиться Асоціацією сімейного спорту України за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації та Київського відділення Національного олімпійського комітету України.

          18 лютого на базі гімназії №318 відбулися перші районні відбіркові змагання Чемпіонату Києва з сімейного спорту – 2017. Першими у боротьбу за звання Чемпіонату столиці з сімейного спорту вступили родини Солом'янського району. У змаганнях взяли участь сім’ї, які були делеговані школами Солом'янського району як переможці внутрішніх шкільних змагань.

           За результатами змагань призові місця вибороли команди «Ворс» родина Старун    (3 місце), команда «Мікаса» родина Романенко (2 місце) та команда «Блискавка» родина Гуріних (1 місце).

            Таким чином, 2-і путівки до СУПЕРФІНАЛУ, який пройде 27 травня на День Києва на Хрещатику, від Солом'янського району, дісталися командам «Блискавка»(родина Гуріних) та «Мікаса» (родина Романенко). Команди, які посіли призові місця були нагороджені пам’ятними подарунками від Київського міського відділення НОК України та організаторів змагань, а всі учасники, які не потрапили до списку призерів, отримали дипломи та олімпійські сувеніри.

Перейти до спискуВерсiя для друку