Головна  →  Новини  →  16 лютого 2017

У Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся майстер-клас директора компанії «Be Next IT»Ігоря Пеєра «Від технологічної ідеї до стартап-компанії» в рамках підготовки до Першого фестивалю старптапів «Class idea»

У Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся майстер-клас директора компанії «Be Next IT»Ігоря Пеєра  «Від технологічної ідеї до стартап-компанії» в рамках підготовки до Першого фестивалю старптапів «Class idea»

15 лютого 2017 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся майстер-клас директора компанії «Be Next IT», провідного тренера та співавтора програми стартап-школи «Sikorsky Challange»  Ігоря Пеєра  «Від технологічної ідеї до стартап-компанії» в рамках підготовки до Першого фестивалю старптапів «Class idea».

У заході взяло участь понад 150 школярів різного віку та їх наставників. Вже на старті підготовки до Фестивалю учні вразили своїми думками та ідеями. А шість учасників встигли  зареєструвати свої стартапи. Навчання майбутніх учасників, їх підготовка до успішних презентацій буде продовжуватися.

Детальніше про Перший фестиваль стартапів «Class idea» та майстер-класи дивіться за посиланням: https://www.facebook.com/events/435159106827438

Перейти до спискуВерсiя для друку