Головна  →  Новини  →  23 липня 2014

Вітаємо Довгого Станіслава Олексійовича з ювілеєм!

Глибокошановний  Станіславе Олексійовичу!

 

Прийміть щирі вітання від колективу Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації з нагоди ювілею.

Цього урочистого дня ми хочемо засвідчити щиру повагу, якої заслуговують Ваша особиста шляхетність, великий досвід, активна життєва позиція громадянина.

Вашого палкого серця і світлого розуму вистачає на все. Віншуємо Вас як людину, яка зробила неоціненний вклад у справу виховання талановитої учнівської молоді. Своїм прикладом Ви надихаєте їх на власні відкриття і постійне сходження до яскравої зірки величі творця. Низький уклін Вам і безмежна вдячність!.

Ваша глибока особиста відданість справі, широка ерудиція є не лише Вашим безцінним надбанням, а й запорукою успіхів, авторитету, шани від колег, усіх тих, хто Вас оточує.

Від усієї душі бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя та щастя, задоволення від улюбленої роботи та сімейного тепла. Бажаємо, щоб кожен наступний день Вашого життя був незмінно яскравим, активним, плідним, приносив колегам, рідним і близьким людям радість спілкування з Вами.

Нехай життя наповнює Вас наснагою, а доля буде щедрою і прихильною до Вас, несе  многії літа у здоров’ї та у здійсненні всіх Ваших сподівань!

       Щастя Вам  і добра!

  

Від щирого  серця Олена Фіданян,

директор Департаменту освіти  і науки, молоді та спорту

 

Перейти до спискуВерсiя для друку