Головна  →  Новини районів  →  6 лютого 2017

Шанувальники ФК «Динамо» з навчального закладу «Гімназія «Столиця» відвідали спортивно-тренувальну базу улюбленої футбольної команди

Шанувальники ФК «Динамо» з навчального закладу «Гімназія «Столиця» відвідали спортивно-тренувальну базу улюбленої футбольної команди

Побувати у спортивно-тренувальному комплексі, поспостерігати за ходом тренування спортсменів, а найголовніше – поспілкуватися «наживо» з улюбленими «динамівцями» – давня мрія учнів навчального закладу «Гімназія «Столиця». Разом з класними керівниками Шерстюк Вікторією Ігорівною, Подпаловою Людмилою Миколаївною та Крисюк Оксаною Анатоліївною учням 1 – 4, 6, 7 класів вдалося побувати на екскурсії в Конча-Заспі, де тренуються футболісти.

Серед учнів гімназії виявилося чимало шанувальників сьогоднішньої футбольної команди, і тому їм було дуже цікаво побачити, в яких умовах живуть, навчаються та тренуються гравці, поставити багато найрізноманітніших питань. Більшість стосувалася безпосередньо футболу, командних справ, турнірних завдань у Лізі Європи та чемпіонаті України, майбутніх матчів збірної України проти відомих європейських збірних.

У великому захопленні залишились учні, відвідавши навчальну кімнату, де команда ретельно готує та відшліфовує кожен свій крок на полі до майбутньої перемоги.

Сам комплекс викликав у гімназистів багато позитивних емоцій. У відвідувачів з’явився стимул займатися спортом та в майбутньому стати частиною улюбленої команди «Динамо».

 

Перейти до спискуВерсiя для друку