КМДА Київська міська державна адміністрація


27 січня 2017

Відкриття меморіальної експозиції «Святошинці – Герої АТО»

Відкриття меморіальної експозиції «Святошинці – Герої АТО»

Ми будемо свято зберігати пам’ять про Героїв і розповіді про їх подвиги передавати з покоління у покоління. Низький уклін та Вічна Слава Героям!

26 січня у святошинському Центрі військово-патріотичного та спортивного виховання молоді «Десантник» за підтримки районної державної адміністрації  урочисто відкрито меморіальну експозицію «Святошинці – Герої АТО».

На відкритті були присутні члени Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та  спілки ветеранів АТО Святошинського району .

Світлини воїнів, різних за віком і професією, які народилися, жили, навчались у Святошинському районі викликали у присутніх непідробні емоції. Ці зовсім молоді хлопці мріяли про здобуття професій, вибір життєвого шляху, про футбол, танці, кохання, одруження, але стали на захист рідної землі. І доки є пам’ять у людей і живуть матері, допоки і сини, що спіткнулись об кулі – живуть

Місяць, рік, два роки їхньої служби та участі у боях для історії  - це мить! Для бійців-земляків – це безсонні ночі, постійні вибухи, свист куль, небезпека на кожному кроці. Але вони побороли в собі страх, пройшли надважкі випробування і доклали величезних зусиль, щоб наблизити визволення українських земель.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.