КМДА Київська міська державна адміністрація


17 січня 2017

Міські змагання зі спортивного орієнтування на лижах "Чарівна лижня"

Міські змагання зі спортивного орієнтування на лижах "Чарівна лижня"

15 січня 2017р. КПНЗ «Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання» Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА провів УІ етап Кубку з туристсько-спортивного багатоборства  серед учнівської молоді м.Києва – міські змагання зі спортивного орієнтування на лижах «Чарівна лижня».

На «Чарівній лижні»  зустрілись школярі, студенти, їх батьки та, навіть, дідусі з бабусями. Відкриті міські змагання проходили  у дуже гарному місці – Жуковому острові. Не зважаючи на дощ, який рясно йшов напередодні,  у неділю на лижі  стали справжні спортсмени. На цих змаганнях потрібно було показати вміння не тільки орієнтуватись на місцевості, а й добре володіти біговими лижами. Змагання проходили у 6-ти вікових категоріях окремо  серед хлопців та дівчат.

Вітаємо переможців та призерів і  очікуємо всіх, хто веде  здоровий спосіб життя, любить природу, дружню компанію на наступні змагання зі спортивного орієнтування на лижах, які відбудуться 22 січня 2017 року у чарівному Голосіївському лісі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.