Головна  →  Новини  →  17 січня 2017

Міські змагання зі спортивного орієнтування на лижах "Чарівна лижня"

Міські змагання зі спортивного орієнтування на лижах "Чарівна лижня"

15 січня 2017р. КПНЗ «Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання» Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА провів УІ етап Кубку з туристсько-спортивного багатоборства  серед учнівської молоді м.Києва – міські змагання зі спортивного орієнтування на лижах «Чарівна лижня».

На «Чарівній лижні»  зустрілись школярі, студенти, їх батьки та, навіть, дідусі з бабусями. Відкриті міські змагання проходили  у дуже гарному місці – Жуковому острові. Не зважаючи на дощ, який рясно йшов напередодні,  у неділю на лижі  стали справжні спортсмени. На цих змаганнях потрібно було показати вміння не тільки орієнтуватись на місцевості, а й добре володіти біговими лижами. Змагання проходили у 6-ти вікових категоріях окремо  серед хлопців та дівчат.

Вітаємо переможців та призерів і  очікуємо всіх, хто веде  здоровий спосіб життя, любить природу, дружню компанію на наступні змагання зі спортивного орієнтування на лижах, які відбудуться 22 січня 2017 року у чарівному Голосіївському лісі.

Перейти до спискуВерсiя для друку