Головна  →  Новини  →  12 січня 2017

Всеукраїнський дитячий турнір з шахів «Різдвяні зустрічі»

Всеукраїнський дитячий турнір з шахів «Різдвяні зустрічі»

     З 4 по 8 січня 2017 року на базі Центру військово-патріотичного та спортивного виховання молоді «Десантник» Святошинського району міста Києва відбувся Всеукраїнський дитячий турнір з шахів «Різдвяні зустрічі».

     Змагання проходили в трьох вікових групах: у групі «А» змагались юні шахісти віком до 16 років, у групі «В» -  спортсмени віком до12 років, а в групі «С» -  наймолодші учасники віком від 5 до 8 років. 

      У шаховому турнірі взяли активну участь юні шахісти Києва, а саме вихованці Київського Палацу дітей та юнацтва, Дитячо-юнацької спортивної школи № 23, Центру військово-патріотичного та спортивного виховання молоді «Десантник», шахових клубів: «Авангард», «Оболонь-гросмейстер», «Товариш», «Лідер», «Каштанчик», «Соняшник», «Гамбіт», «Шахова Школа».

   Також учасниками турніру стали шахісти - представники міст Донецьк, Луганськ,  Дніпро, Бориспіль, Ірпінь та Вишневе.

      Боротьба за призові місця була тривала та напружена, але юні шахісти показали свою стійкість, наснагу та волю до перемоги.

      Вітаємо переможців та бажаємо подальших звершень на шахових полях! Маємо надію, що такі заходи не тільки сприяють інтелектуальному розвитку підростаючого покоління, а й єднають дітей з різних куточків України.

Перейти до спискуВерсiя для друку