Головна  →  Новини  →  12 січня 2017

90 дітей прославлених кіборгів зустрічають Різдво разом із дітьми з Ізраїлю у міжнародному дитячому центрі «Артек» у Києві

90 дітей прославлених кіборгів зустрічають Різдво разом із дітьми з Ізраїлю у міжнародному дитячому центрі «Артек» у Києві

2 січня в Артеку, розташованому в Києві, у Пущі Водиці, розпочалася  святкова новорічно-різдвяна зміна. Вона називається «Новорічний мюзикл в «Артеку». Протягом тижня діти готували, а 7 січня презентували новорічний мюзикл «12 місяців на новий лад».

Провести канікули у зимовій Пущі в атмосфері творчості, активного відпочинку та дружнього спілкування приїхали понад 150 дітей із різних куточків України.  Серед них 90 дітей прославлених кіборгів – героїчних захисників Донецького аеропорту. 

Вперше до українського Артеку в Києві приїхали і гості з Ізраїлю – 15 учасників школи танців «Шехерезада».  Керує колективом  Ірина Жаммаль. «Шехерезада» не лише танцює та співає, а й знімається в кіно. Минулого року  дівчата знялися у фільмі «Останні дні літа», за історією, написаною керівником колективу. Перегляд фільму відбувся в «Артеку» попереднього тижня.

Увесь перший тиждень року в «Артеку» був насиченим мистецькими заходами.  Відбулися День міжнародного кінофестивалю «Золотий ключик»,   і  день бального танцю, конкурс «Голос Артеку», різноманітні творчі майстерні тощо. Всі з хвилюванням чекали Різдвяного вечора з Вертепом, смаколиками та колядками. І найголовніше – прем’єри  новорічного мюзиклу, який відбудвся 7 січня о 20.00 у концертному залі МДЦ «Артек» у Пущі Водиці. 

Перейти до спискуВерсiя для друку