КМДА Київська міська державна адміністрація


10 січня 2017

Вітаємо команду учнів школи № 225 «Зірка 1» з перемогою у Всеукраїнському Інтернет-турнірі з природничих дисциплін «Відкрита природнича демонстрація»!

Вітаємо команду учнів школи № 225 «Зірка 1» з перемогою у Всеукраїнському Інтернет-турнірі з природничих дисциплін «Відкрита природнича демонстрація»!

21 грудня 2016 року в Українському фізико-математичному ліцеї Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся фінальний тур VII Всеукраїнського Інтернет-турніру із природничих дисциплін «Відкрита природнича демонстрація», організаторами якого вже традиційно є Національний центр «Мала академія наук України» та Всеукраїнська громадська організація «Асоціація учителів фізики «Шлях освіти – ХХІ». Одним з основних завдань цього інтелектуального змагання є підвищення інтересу молоді до поглибленого вивчення природничих наук та інформатики.

Команда «Зірка 1» школи № 225 Оболонського району, виборола право представляти м. Київ у фінальному турі, ставши у 2016 році однією з найкращих серед майже 300 команд з усієї України.

Загалом, на останньому етапі змагань зустрілися представники 5-и найкращих команд. Це команда «Золоті шеврони» Волинського ліцею з поглибленою військово-фізичною підготовкою (Волинська область), команда «Матадор» комунального закладу освіти ліцею природничо-наукового навчання м. Жовті Води (Дніпропетровська область), команда «Майбутнє України» комунального закладу «Курахівська гімназія «Престиж» (Донецька область),  команда «Дивергенти» Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу імені І.Я.Франка (Чернігівська область) та команда «Зірка-1» школи № 225 Оболонського  району м. Києва.

Всі команди виявили глибокі знання та ерудицію, і все ж кращими були кияни, представники команди «Зірка-1»:

-        Іванченко Микола (учень 11 класу)

-        Щербина Олена (учениця 9 класу)

-        Колесник Богдан (учень 11 класу)

-        Майдукова Вероніка (учениця 11 класу)

-        Тюліна Анастасія (учениця 11 класу)

-        Шевченко Сергій (учень 11 класу). 

Саме ці школярі у нелегкій боротьбі вибороли перемогу, ще раз підтвердивши конкурентоспроможність столичної освіти та по праву здобувши І місце і головний приз VII Всеукраїнського Інтернет-турніру із природничих дисциплін – цифрову міні-лабораторію, принтер Canon, та цінні призи від видавництв «Ранок» та «Розумники».

Слід зазначити, що ця перемога команді школи № 225 «Зірка 1» далася не відразу. Її представники  наближалися до неї, здобуваючи все нові і нові знання, ще з 2011 року, щоразу демонструючи вищі результати і кращі знання. Судіть самі:

2011 р. – входження до шістки найкращих команд України;

2012 р. – участь у супер-фіналі (ІІІ місце);

2013 р. – участь у супер-фіналі (ІІ місце);

2014 р. – диплом лауреатів турніру (10-а кращих команд України);

2015 р. – участь у супер-фіналі (ІІ місце);

2016 р. – ПЕРЕМОГА (І місце)!!!

Вітаємо з такою довгоочікуваною перемогою наших інтелектуалів та їхніх наставників-учителів – Тригуб Л.Г., Загородню В.М., Рябченко І.В. та Ромашко Л.Л.

Нових Вам звершень!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.