Головна  →  Новини районів  →  26 грудня 2016

Підвищення професійної компетентності та духовного збагачення практичних психологів та соціальних педагогів Деснянського району

Підвищення професійної компетентності та духовного збагачення практичних психологів та соціальних педагогів Деснянського району

Фахівець психологічної служби має бути не тільки компетентним в своїй професії, але й  гнучким до змін, критично мислячим, позитивно налаштованим,  відповідати запитам сьогодення. Саме такого психолога потребують діти, батьки та педагоги – сучасного, компетентного та мудрого. Відповідно до змін сьогодення, психологи мають постійно вдосконалюватись, вивчати різні сфери діяльності суспільства, аналізувати ризики та прогнозувати майбутнє.

З метою саморозвитку,  вивчення  і аналізу театрального продукту 22 грудня 2016 року фахівці психологічної служби Деснянського району міста Києва відвідали виставу «Ангелочок, або сексуальні неврози наших батьків».

В затишному Новому залі театру російської драми імені Лесі Українки глядачі познайомилися з історією про дівчинку, яка  поринула в світ дорослих. Через бездоганну гру талановитих акторів, психологи та соціальні педагоги  спостерігали за життям дівчинки-підлітка, відчували її психологічний стан, спостерігали за руйнуванням  моральних стереотипів родин, а також самої особистості.

Реалістичні події з життя пересічної родини не залишили байдужим жодного присутнього та надали поштовх для професійного зростання.

Перейти до спискуВерсiя для друку