Головна  →  Новини  →  19 грудня 2016

Міський семінар-практикум «Я – митець, я – лідер, я - майбутнє» для асоційованих шкіл ЮНЕСКО

Міський семінар-практикум «Я – митець, я – лідер, я - майбутнє» для асоційованих шкіл ЮНЕСКО

У грудні 2016 року на базі спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 49 з поглибленим вивченням французької мови відбувся міський семінар-практикум «Я – митець, я – лідер, я - майбутнє» для асоційованих шкіл ЮНЕСКО. У заході взяли участь навчальні заклади міста Києва: спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови № 82 імені Т.Г.Шевченка, НВК № 30 «ЕкоНад», Фінансовий ліцей Подільського району, Український медичний ліцей Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

Під час семінару було обговорено питання школи майбутнього, актуальності бути лідером сьогодні, уміння працювати в команді та досягати поставлених цілей у житті. Крім того, учні шкіл взяли активну участь в інтерактивних вправах, ділилися своїми враженнями, власноруч створили колажі навчальних закладів, запропонували ідеї щодо змін в управлінні школою. Діти висловили свої побажання відмінити обов’язковість шкільної форми, урізноманітнити раціон харчування та створити всі умови для доступу і використання новітніх технологій під час навчального процесу.

Усім учасникам було видано сертифікати від консалтингової компанії «Develor Ukraine», ТОВ Центру інженерного проектування, а також подяки від навчального закладу, модератора заходу.

Перейти до спискуВерсiя для друку