Головна  →  Новини  →  1 грудня 2016

Київська Шкільна Баскетбольна Ліга відкрилась на новому, якісному рівні – Ганна Старостенко

Київська Шкільна Баскетбольна Ліга відкрилась на новому, якісному рівні – Ганна Старостенко

Сьогодні розпочалися змагання Київської Шкільної Баскетбольної Ліги, в яких візьмуть участь 20 команд із 8 районів Києва. Відкриття відбулося в загальноосвітній школі № 275 імені Володимира Кравчука, де нещодавно було капітально відремонтовано за програмою міста спортивну ігрову залу. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«Сьогодні ми розпочинаємо змагання київської Шкільної Баскетбольної Ліги, в яких беруть участь 20 команд шкіл із 8 районів Києва. Сподіваюся, завдяки таким спортивним заходам багато дітей розпочне свій шлях у великому спорті. Місто й надалі буде дбати про здоров’я та фізичний стан дітей», – повідомила заступник голови КМДА.

За її словами, школу, яка відкриває змагання, обрано не випадково, адже тут одна з найсильніших шкільних баскетбольних команд в Україні. Також умови відповідають вимогам проведення такого заходу на високому рівні – загальноміською програмою у школі було здійснено капітальний ремонт двох спортивних залів на загальну суму понад 1,5 мільйони гривень.

«За ініціативи нашого спортивного міського голови Віталія Кличка у столиці було розпочато проект із ремонту шкільних спортивних залів, на що бюджетом міста виділено 60 мільйонів гривень. І от тепер ми маємо перші радісні результати – з гордістю відкриваємо спортивні змагання у новій залі», – зазначила Ганна Старостенко.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку