Головна  →  Новини  →  1 грудня 2016

Стартував новий пілотний проект з організації якісного харчування учнів у НВК “Домінанта”

Стартував новий пілотний проект з організації якісного харчування учнів у НВК “Домінанта”

На сьогодні міська влада впроваджує сучасні європейські підходи до навчання. Це стосується не лише якості освітніх послуг і навчально-виховного процесу, а й інших сфер шкільного життя, у тому числі й харчування учнів.

29 листопада 2016 року у НВК “Домінанта” стартував новий пілотний проект з організації якісного харчування учнів за принципом “шведського столу”.

На відкритті нової лінії харчування були присутні: Загородня А.В., заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації; Іваніна Н.В., начальник управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації; Мерінова О.В., голова об’єднання батьківської громадськості Дніпровського району.

Збалансоване харчування учнів досягнуто завдяки різноманітності  продуктів харчування та їх якісного приготовлення. Це дозволяє урізноманітнити раціон дітей та забезпечити їм не лише корисну, а й смачну їжу.  До меню обов’язково входять декілька видів перших страв, гарнірів,  других страв, салатів, напоїв, фруктів, хлібобулочних виробів та інше. Школярі мають змогу обирати страву за своїм смаком та бажанням. Крім того, такий принцип подачі їжі виховує культуру харчування у дітей та інтерес до самого процесу харчування.

Пілотний проект у гімназії “Домінанта” тільки розпочався, але батьки та діти вже висловили задоволення такою формою харчування.

Перейти до спискуВерсiя для друку