Головна  →  Новини  →  22 листопада 2016

У Фінансовому ліцеї міста Києва відбувся «Круглий стіл», присвячений одній з екологічній проблем забруднення навколишнього середовища «Шинам – стоп!»

У  Фінансовому ліцеї міста Києва відбувся «Круглий стіл», присвячений одній з екологічній проблем забруднення навколишнього  середовища «Шинам – стоп!»

У  Фінансовому ліцеї м. Києва відбувся «Круглий стіл», присвячений одній з екологічній проблем забруднення навколишнього  середовища «Шинам –стоп!».

У зібранні взяли участь представники 10   навчальних закладів – членів проекту «Асоційованих шкіл ЮНЕСКО»,   Коледжу економіки, права та інформаційних технологій університету «КРОК», а також науковці-експерти з Національного транспортного університету України та Інституту проблем виховання Національної Академії педагогічних наук України.

Учні Фінансового ліцею у своїй презентації окреслила масштабність використання зношених автомобільних покришок на території дитячих ігрових майданчиків, у  тому числі на території дошкільних навчальних закладів.  

  Під  час жвавого обговорення  учасниками круглого столу порушувались актуальні питання, висувались цікаві пропозиції, які варто було б обговорити  з  керівниками закладів освіти та представниками   місцевої влади.

У свою чергу, експерти, керівники освіти висловлювали стурбованість наявною ситуацією, обіцяли максимально можливу підтримку новому руху «Шинам-стоп!», започаткованому Фінансовим ліцеєм (координатор проекту Мірошниченко Т.А., вчитель хімії, біології та екології).

Перейти до спискуВерсiя для друку