Головна  →  Новини  →  3 листопада 2016

В рамках тижневого освітнього фестивалю управлінської майстерності "KyivEdFest" у Центрі науково-освітніх інновацій та моніторингу відбулися тренінги, семінари, майстер-класи

В рамках тижневого освітнього фестивалю управлінської майстерності "KyivEdFest" у Центрі науково-освітніх інновацій та моніторингу відбулися тренінги, семінари, майстер-класи

Освітяни столиці мають трохи вільного часу для свого професійного розвитку. 

2 листопада 2016 року в рамках тижневого освітнього фестивалю управлінської майстерності "KyivEdFest" у Центрі науково-освітніх інновацій та моніторингу відбулися тренінги, семінари, майстер-класи.

Педагоги мали можливість ознайомитися з особливостями роботи з Автоматизованою системою «Школа», помандрувати «Освітнього картою Києва» http://osvita-map.monitoring.in.ua/.

Презентовано створений Центром науково-освітніх інновацій та моніторингу аналітико-інформаційний ресурс «Статистика ЗНО-2016» http://zno-2016.monitoring.in.ua/ , який дозволяє формувати аналітико-статистичні матеріали про результати зовнішнього незалежного оцінювання випускників загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва, зокрема закцентувано увагу на можливості аналізу результатів виконання кожного тестового завдання учнями конкретної школи.

Під час тренінгу з тестології освітянам було запропоновано алгоритми підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання. 

Індивідуальний прогрес

Ознайомлено з методологією, технологією проведення індивідуального прогресу учня.

Педагогам запропонована нова  « психологічна гра Гюнтера Хорна»

Синдром емоційного вигорання.

Ознайомлено з поняттям синдрому емоційного вигорання, його етапами, провокуючими факторами.

Було проведено тест на емоційне вигорання.

Надано практичні поради щодо попередження синдрому емоційного вигорання. Учасники взяли участь в терапевтичній грі.

Проблемні аспекти в освіті.

Розкрито проблеми, які існують в організації навчально-виховного процесу, професійній діяльності учителя, навчанні. Вихованні та розвитку учнів.



Перейти до спискуВерсiя для друку