Головна  →  Новини  →  1 листопада 2016

Підписання Декларації про академічну доброчесність та Декларації про дотримання Кодексу корпоративної культури Університету

Підписання Декларації про академічну доброчесність та Декларації про дотримання Кодексу корпоративної культури Університету

27 жовтня 2016 року на засіданні Вченої ради Київського університету імені Бориса Грінченка відбулось підписання Декларації про академічну доброчесність та Декларації про дотримання Кодексу корпоративної культури Університету.

Члени Вченої ради стали першими з-поміж співробітників та здобувачів вищої освіти Університету, хто власноручним підписом засвідчив про підтримку ідей сповідування принципів і виконання зобов’язань, зазначених у деклараціях.

На засіданні Вченої ради було прийнято рішення до 01 грудня ц.р. підписати декларації у всіх структурних підрозділах Університету. Заповнені декларації зберігатимуться в особових справах співробітників та здобувачів вищої освіти.

Підписання усіма науково-педагогічними, науковими, педагогічними працівниками, студентами, аспірантами і докторантами Декларації про академічну доброчесність та Декларації про дотримання Кодексу корпоративної культури Університету стане наступним важливим кроком на шляху утвердження високих етичних норм та доброчесності в академічній спільноті Університету, справою честі кожного грінченківця.

Перейти до спискуВерсiя для друку