Головна  →  Новини районів  →  3 жовтня 2016

Участь учнів та представників педагогічного колективу школи І-ІІІ ступенів №300 Деснянського району міста Києва у молодіжній ході з нагоди 75-х роковин трагедії Бабиного Яру

Участь учнів та представників педагогічного колективу школи І-ІІІ ступенів №300 Деснянського району міста Києва у молодіжній ході з нагоди 75-х  роковин трагедії  Бабиного  Яру

Міжнародна асоціація Спільнота Святого Егідія і рух «Молодь За Мир» 2 жовтня 2016 року організували в Києві ходу, щоб разом запалити свічки пам'яті жертв Бабиного Яру.

У пам'ятному заході взяли участь представники єврейської та ромської громад Києва, праведники і свідки Бабиного Яру громадськість.

Учні 8-9 класів та представники педагогічного колективу школи І-ІІІ ступенів № 300 Деснянського району міста Києва долучилися до участі у спільній молодіжній ході.

Хода відбулася на Подолі — у серці міста, районі, де раніше проживали євреї і звідки вирушали у свою останню дорогу, на смерть.

Бабин Яр — це частина історії нашого міста, це наша історія. І ця хода — свідчення того, що Бабин Яр — це біль, що об’єднує свідомість усіх киян, що стає особливо актуальним сьогодні. Ми маємо бути небайдужими, маємо знати і назавжди пам'ятати трагічну історію свого міста.

Перейти до спискуВерсiя для друку