Головна  →  Новини  →  26 вересня 2016

Ганна Старостенко відкрила профорієнтаційну конференцію для школярів

Ганна Старостенко відкрила профорієнтаційну конференцію для школярів

Столичним школярам презентували різні види професій та розказали про особливості, притаманні кожній з них під час конференції «Професіонали майбутнього», яка відбулася 24 вересня в Колонній залі Київської міської державної адміністрації. Подібні заходи сприяють залученню молоді до більш усвідомленого вибору професії, а отже більш успішному і щасливому майбутньому дитини. Таку думку висловила заступник голови КМДА Ганна Старостенко під час відкриття профорієнтаційної конференції.

 «Я з гордістю спостерігаю, як підростають майбутні професіонали. Ми завжди готові підтримати молодих людей на шляху до професійного становлення. Сьогодні столичні школярі отримали унікальну можливість – зробити свої перші кроки на шляху до вибору майбутньої професії, отримати цінні консультації від практиків – представників столичних підприємств і організацій у різних галузях», – повідомила заступник голови КМДА.

За словами Ганни Старостенко, основною метою проведення заходу стало залучення шкільної молоді до усвідомленого вибору майбутньої професії, сприяння професійному самовизначенню за рахунок розширення знань про світ професій.

Зазначимо, що в рамках заходу відбувалися також інтерактивні презентації у галузі новітніх технологій та професій (альтернативна енергетика, штучний інтелект, робототехніка, віртуальна реальність, генетика, персоналізована медицина, нанотехнології, електроніка тощо).

Учасники мали нагоду оглянути експозицію виставково-демонстраційної зали, де були репрезентовані винаходи та корисні моделі, взяти участь у майстер-класах щодо їх практичного використання.

Перейти до спискуВерсiя для друку