Головна  →  Новини  →  8 серпня 2016

Міська влада розпочинає масштабні перевірки підготовки шкіл та дитсадків до навчального року – Ганна Старостенко

Міська влада розпочинає масштабні перевірки підготовки шкіл та дитсадків до навчального року – Ганна Старостенко

Київська міська влада починає масштабні перевірки процесу підготовки навчальних закладів столиці до нового навчального року. Таку заяву зробила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«Цього тижня ми розпочинаємо перевірку підготовки навчальних закладів до нового навчального року. Я обов’язково побуваю у школах та дитсадках усіх районів Києва», – сказала заступник голови КМДА.

Крім того, Ганна Старостенко звернулася до всіх батьків із проханням контролювати фінансування та проведення ремонтних робіт у навчальних закладах, де навчаються їхні діти: «На сайті Департаменту освіти є електронна освітня карта, де у розрізі кожного навчального закладу можна побачити скільки коштів виділено і на які заходи».

Про виявлення будь-яких невідповідностей серед запланованих містом та проведених за фактом робіт у дитячих садочках або школах заступник голови КМДА закликала батьків повідомляти до Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА за номером: (044) 272-04-82 (з 9:00 до 18:00) або до Контакт-центру 15-51 (цілодобово).

«Завдяки активній позиції киян, ми зможемо «по гарячих слідах» дізнаватися про можливі порушення та вчасно на них реагувати. Це дозволить пришвидшити підготовку освітніх закладів до нового навчального року та підвищити її якість», – переконана Ганна Старостенко.

Перейти до спискуВерсiя для друку