Головна  →  Новини  →  1 липня 2016

Віталій Кличко вручив премії Київського міського голови талановитій молоді столиці

Віталій Кличко вручив премії Київського міського голови талановитій молоді столиці

Мер Києва Віталій Кличко вручив премії міського голови талановитій молоді столиці – відзнаки та грошові премії отримали близько сотні науковців, викладачів, спортсменів, лідерів громадського сектору, студентів та учнів міста.

«Сьогодні ми відзначаємо талановиту молодь столиці і вперше вручаємо премію Київського міського голови за особливі досягнення в науці, творчості та за внесок у розвиток молодіжного руху», – зазначив Віталій Кличко.

Мер Києва наголосив, що відзнака та грошова премія у 3 тисячі гривень стане мотивацією для того, аби молодь міста розуміла: все, що вони роблять – затребувано у сучасній європейській столиці.

«Ми підтримуємо нашу молодь і, сподіваюся, це стане мотивацією для того, аби молоді люди ставили перед собою нові цілі і досягали своєї мети. Адже саме від нашої молоді залежить і майбутнє міста, і майбутнє країни», – підкреслив міський голова.

Віталій Кличко також висловив сподівання, що наступного року міська влада збільшить розмір грошової премії для талановитої молоді.

Премії та дипломи Київського міського голови за особливі досягнення у розбудові столиці отримали науковці, викладачі, студенти та учні міських навчальних закладів, а також спортсмени, представники творчих професій, активісти молодіжних громадських організацій міста.

Перейти до спискуВерсiя для друку