Головна  →  Новини районів  →  29 червня 2016

В дошкільному навчальному закладі №547 Святошинського району святкують День дружби та єднання слов'ян

В дошкільному навчальному закладі №547 Святошинського району святкують  День дружби та єднання слов'ян

Щорічно слов'яни всього світу  25 червня відзначають День дружби та єднання слов'ян. Усього у світі налічується близько 270 мільйонів слов'ян.

Слов'яни складають основну частину населення Європи. Це свято відзначають українці, поляки, серби, словаки, словенці, білоруси, чехи, болгари і росіяни, навіть якщо проживають в інших країнах. У слов'ян дуже багата й різноманітна культура, нею варто пишатися і демонструвати іншим народам.

Під час святкування Дня дружби та єднання слов’ян в різних країнах проводяться культурні заходи, спрямовані на відродження традицій і культури наших предків. Так і в дошкільному навчальному закладі № 547 Святошинського району у дітей формують знання про культуру і традиції українського народу, дружні взаємини, вміння гармонійно співіснувати та діяти у соціумі. Напередодні Дня дружби та єднання слов’ян, для вихованців дошкільного навчального закладу було проведено різноманітні заходи: фестиваль народних приказок та прислів'їв, читання художньої літератури та інсценізації морально-етичного змісту. Сприяли згуртуванню дітей спільне виконання малюнків на тему: «Ось які ми українці!» і театралізована розвага "Дружба починається з посмішки".

Перейти до спискуВерсiя для друку