Головна  →  Новини районів  →  22 червня 2016

Святошинська громада вшанувала пам'ять загиблих у війні

Святошинська громада вшанувала пам'ять загиблих у війні

75 років тому, 22 червня 1941 року, на світанку почалося масоване бомбардування багатьох українських міст, зокрема й Києва. Війна між нацистською Німеччиною та Радянським Союзом стала найгіршим та найкривавішим етапом Другої світової війни, призвела до колосальних матеріальних і  людських втрат, передусім для України.

І сьогодні, 22 червня, святошинська громада разом з заступником голови Святошинської РДА Наталією Гусєвою і керівником апарату Святошинської РДА Олексієм Михайловим   покладанням квітів до пам’ятника Невідомому Солдату (вул. Академіка Єфремова) та хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх тих, чиї життя забрала Друга світова війна.

Звертаючись до присутніх заступник голови сказала: «Друга світова війна – страшний урок для всіх прийдешніх поколінь. Ми повинні завжди пам’ятати, яка жахлива трагедія сталася тоді, які причини призвели до катастрофи та якою ціною дісталася перемога».

На завершення заходу Наталія Гусєва подякувала ветеранам за їх подвиг, героїзм, витримку та самовідданість у боротьбі з нацизмом.

Перейти до спискуВерсiя для друку