Головна  →  Новини  →  24 червня 2016

Нарада-семінар керівників навчальних закладів Деснянського району з питань організації роботи зі зверненнями громадян

В  управлінні освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації 22.06.2016 відбулася нарада-семінар керівників навчальних закладів району з питань організації роботи зі зверненнями громадян.  

Нараду-семінар відповідно до річного плану роботи ініційовано Департаментом освіти і науки, молоді та спорту за результатами перевірки стану організації роботи зі зверненнями громадян та дотримання вимог нормативно-правових актів, що регламентують роботу зі зверненнями в районному управлінні освіти.

Спеціаліст вищої категорії Інспекції навчальних закладів Департаменту              Карачова К.П. ознайомила присутніх з недоліками, виявленими під час перевірки стану  роботи зі зверненнями громадян у районному управлінні й окремих навчальних закладах Деснянського району та висвітлила позитивні сторони цієї роботи в районі.

На нараді всіма учасниками заходу обговорювалися питання щодо покращання роботи зі зверненнями громадян та дотримання чинного законодавства з питань організації роботи зі зверненнями громадян.

Перейти до спискуВерсiя для друку