Головна  →  Новини  →  21 червня 2016

До 1 вересня відремонтують шкільні спортивні зали та завершать термосанацію низки київських закладів освіти – Ганна Старостенко

До 1 вересня відремонтують шкільні спортивні зали та завершать термосанацію низки київських закладів освіти – Ганна Старостенко

У столиці тривають роботи з підготовки навчальних закладів до опалювального сезону, зокрема із термосанації шкіл та дитячих садочків міста. За словами заступника голови КМДА Ганни Старостенко, яка сьогодні проінспектувала одну із таких шкіл, до 1 вересня у Києві заплановано здійснити термосанацію 6-ти закладів освіти.

«Термосанація передбачає комплекс заходів із посилення енергоефективності закладу, а саме: заміну системи опалення та вентиляції, утеплення фасаду, ремонт даху, заміну вікон на теплозберігаючі. Роботи багато, але будівельники мають її завершити до 1 вересня у школах і до початку опалювального сезону – у дитячих садках. Переконана, що виділені міською владою на ці заходи кошти завдяки електронним торгам та пильному контролю громади будуть ефективно використані для поліпшення умов навчання наших дітлахів», – зазначила Ганна Старостенко.

Також заступник голови КМДА оглянула спортивні зали шкіл, де незабаром розпочнеться ремонт. Роботи й на цих об’єктах повинні бути завершені також до початку нового навчального року.

«За ініціативи міського голови Віталія Кличка у столиці розпочато новий проект із ремонту шкільних спортивних залів, на що бюджетом міста вже виділено 60 млн грн. Протягом цього літа понад 60 столичних шкіл фактично отримають нові спортивні зали, де діти зможуть займатися не лише на уроках фізкультури, а й у спортивних секціях», – підкреслила Ганна Старостенко.

Перейти до спискуВерсiя для друку