КМДА Київська міська державна адміністрація


17 червня 2016

У ліцеї №144 ім. Григорія Ващенка завершив свою роботу літній мовний табір з поглибленим вивченням англійської мови в рамках проекту «GoCamps»

У  ліцеї №144 ім. Григорія Ващенка завершив свою роботу літній мовний табір з поглибленим вивченням англійської мови в рамках проекту «GoCamps»

Київські школярі на канікулах активно вивчають іноземні  мови. У цьому їм допомагають волонтери із різних країн світу.

У столиці  підтримали ініціативу Міністерства освіти й науки України щодо нового формату дитячих пришкільних таборів GoCamps.

Наші навчальні заклади беруть участь у міжнародних проектах, ініційованих Британською Радою в Україні та Корпусом Миру, як GoGlobal, GоCamps.

Головне завдання останнього проекту – показати дітям, що вчити мови легко. Участь у проекті взяли два навчальних заклади Києва - ліцей № 144 ім. Григорія Ващенка та гімназія №257 «Синьоозерна». З їхніми учнями три тижні  працювали волонтери Майкл та Джулія Ланд зі Сполучених Штатів Америки, Дуна Манент – Іспанія, Нікіта Антонов – зі Сполучених Штатів Америки, Леонід Шталтовний – Україна.

У  ліцеї № 144 ім. Григорія Ващенка завершив свою роботу літній мовний табір з поглибленим вивченням англійської мови в рамках проекту «GoCamps». Подяки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту вручено волонтерам Майклу та Джулії Ланд зі Сполучених Штатів Америки за їхню роботу. Вони ж розповіли про свої враження від Києва. Найбільше іноземцям сподобалися історичні пам’ятки міста та доброзичливі люди. Планують приїздити сюди наступного року.

124 мовні табори для школярів запрацювали у Києві  ще з кінця травня. Це гарна можливість для наших школярів здобути мовну практику. Загалом охоплено такими тематичними таборами майже дев’ять тисяч дітей. Нагадаємо, 2016-ий оголошений роком англійської мови в Україні.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.