Головна  →  Новини  →  17 червня 2016

Увага! Закінчився відбір кандидатур на заміщення вакантної посади директора комунального комплексного позашкільного навчального закладу «Київський міський будинок учителя»

Увага! Закінчився відбір  кандидатур на заміщення вакантної посади директора комунального комплексного позашкільного навчального закладу «Київський міський будинок учителя»

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 20.04.2016 № 205к  проходив відбір кандидатур на заміщення вакантної посади директора ККПНЗ «Київський міський будинок учителя» 

Комісія здійснювала рівний підхід до усіх учасників, як під час оцінювання мотиваційного листа учасників відбору, психологічного тестування, так і під час презентації Концепції розвитку навчального закладу.

За результатами відбору, враховуючи результати психологічного тестування, Комісія рекомендує на заміщення вакантної посади директора Київського міського Будинку вчителя Рудковську Руслану Андріївну.

Департамент освіти і науки, молоді та спорту вдячний всім учасникам за те, що взяли участь у відбору, а також усім членам Комісії з відбору кандидатур на заміщення вакантної посади директора комунального комплексного позашкільного навчального закладу «Київський міський будинок учителя».

Перейти до спискуВерсiя для друку