Головна  →  Новини  →  16 червня 2016

«Острів скарбів» в Деснянському районі

«Острів скарбів» в Деснянському районі

Уже п’ятий рік поспіль Центр дитячої та юнацької творчості Деснянського району міста Києва організовує для юних мешканців району цікавий та змістовний відпочинок в умовах короткотривалого перебування в закладі у літньому клубі дозвілля «Острів скарбів».

Кожного року дозвілля на «Острові скарбів» має тематичне спрямування. Цього літа дітлахи відпочивають на «Острові скарбів Джанні Родарі», знайомлячись з чудовими казками відомого італійського письменника.

На відкритті клубу до дітей завітала Фея Казок та дівчинка Джельсомінка, яка своїм незвичайним голосом змінює світ на краще.

Кожен день клубу має свою назву і пов’язаний з казками чи оповіданнями Джанні Родарі: день друзів, футболу, пісні і голосу, іграшки, фантазії, правди, ввічливості, приказки, тварин, питання, цукерки, професії і ремесла, подарунка, чарівної палички, казки, малюнка, мрії.

Заняття у клубі теж цікаві: ігрова ‑ «Ніколи-не-сідай», малювання ‑ «Майстерня Бенвенуто», рукоділля ‑ «Майстерня Рукодільяні», ліплення ‑ «Майстерня Пластиліні», зоологічна ‑ «У тітоньки Кукурудзи», музична ‑ «До-мі-соль», мовна – «Англійські паролі», хореографічна ‑ «Танцюй ‑ не сумуй!».

Сумувати на «Острові скарбів» ніколи, кожного дня на дітей чекають цікаві знайомства та багато такого, чому можна навчитися.

Цього року клуб розширив свої межі і працює на базі основного приміщення, філії, школи І-ІІІ ступенів № 270 та школи І-ІІІ ступенів № 218 Деснянського району міста Києва.

У червні у клубі відпочиває 216 дітей від 5 до 12 років, в тому числі 19 дітей пільгових категорій, 2 з яких діти учасників АТО.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку