Головна  →  Новини районів  →  16 червня 2016

Музичний брейн-ринг в ДНЗ №472 Святошинського району

Музичний брейн-ринг в ДНЗ №472 Святошинського району

Літо - весела пора для малюків: веселий настрій, пізнавальний інтерес, усмішки та радість від пізнання оточуючого світу. Діяльність дошкільних навчальних закладів у літній період спрямовується на організацію оздоровлення дітей, забезпечення їхнього активного відпочинку, закріплення, уточнення, розширення запасу набутих упродовж навчального року знань.

У ДНЗ № 472 Святошинського району протягом 2015 – 2016 навчального року діти старшого дошкільного віку ознайомлювались з творчістю українських та зарубіжних композиторів на музичних заняттях. Музичний керівник Іванова Руслана Леонідівна творчо використовує цікаві форми роботи з музичного виховання: перегляд за музичними творами мультфільмів, картин, сцен з балету та театралізованих постановок. За рік діти ознайомилися з творчістю Й. Баха, А. Вівальді , М. Глинки, В. Моцарта, П. Чайковського, М. Лисенка, Д. Шостаковича, Д. Кабалевського, К. Сен- Санса, Е. Гріга.

Підсумком педагогічної роботи з формування у дітей естетичного сприйняття та інтересу до музики стало свято творчих ідей - музичний брейн – ринг між командами старших груп «Бременські музики» та «Веселі нотки». Діти на слух визначали: назву та автора музичних творів, ім’я та прізвище композитора (за портретом), музичний твір за ритмічним малюнком. Така форма роботи сприяє розвитку музичних здібностей та формуванню командного духу у дітей.

Перейти до спискуВерсiя для друку