Головна  →  Новини районів  →  27 травня 2016

В середній загальноосвітній школі №258 пролунав «Останній дзвоник»

В середній загальноосвітній школі №258 пролунав «Останній дзвоник»

Свято, на яке учні 11-х класів чекали цілий рік, нарешті настало! В середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 258 м. Києва пролунав такий довгоочікуваний «Останній дзвоник»! Щирі посмішки і сльози радості на обличчях випускників, веселкові кульки, що відлетіли у небо і щастя  що переповнювало святкову і урочисту водночас лінійку.

Найголовнішим акцентом стали шановні та поважні гості, які завітали до шкільної родини, а саме Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Онофрійчук Петро Васильович, заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Загородня Алла Вікторівна, начальник управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Іваніна Наталія Василівна.  Петро Васильович привітав усю шкільну родину, нагородивши грамотами колектив навчального закладу, медалістів та вчителів, побажавши натхнення і успіхів.

  Наприкінці свята Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Васильович та Начальник управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Василівна благословили учнів школи, розсіявши над їх голівоньками, за стародавньою українською традицією, зерна ярої пшениці .

Перейти до спискуВерсiя для друку