Головна  →  Новини  →  27 травня 2016

Останній дзвоник пролунав сьогодні для майже 35 тисяч київських випускників 9-их та 11-их класів – Ганна Старостенко

Останній дзвоник пролунав сьогодні для майже 35 тисяч київських випускників 9-их та 11-их класів – Ганна Старостенко

Сьогодні, 27 травня, практично в усіх загальноосвітніх навчальних закладах відбулося свято останнього дзвоника. Як повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, цього року у столичних школах нараховується майже 14 тисяч випускників 11 класів та ще 21 тисяча – 9 класів.

«У вас розпочинається новий, дуже відповідальний період у житті. Я бажаю вам вірити у себе, не помилятися, завжди слідувати своїй мрії та не забувати своїх шкільних друзів і вчителів», – зазначила вона, вітаючи випускників спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови та школи № 275 імені Володимира Кравчука Деснянського району столиці.

Ганна Старостенко зауважила, що київська міська влада докладає максимум зусиль, аби зробити навчання для всіх київських школярів більш комфортним та якісним.

«Після завершення нинішнього навчального року місто одразу розпочинає масштабну підготовку освітніх закладів до наступного – ремонтні роботи, заміну вікон, утеплення даху, повірку та ремонт індивідуальних теплових пунктів та інші заходи, які дозволять підвищити енергоефективність будівель шкіл та дитсадків», –  сказала вона.

Зокрема, у школі № 264 цього літа розпочнуться роботи з термосанації всієї будівлі.

«Після проведеного енергоаудиту ця школа потрапила до переліку тих, які потребують першочергової реконструкції та утеплення. До початку нового навчального року у школі будуть замінені вікна, двері, утеплено дах, оновлено систему опалення. І вже з 1 вересня школярі навчатимуться у теплі та комфорті», –   додала заступник голови КМДА.

У школі № 275 також заплановано цього літа провести ремонт покрівлі, а також спортивної зали, зокрема облаштування сучасного баскетбольного майданчика.

Перейти до спискуВерсiя для друку